Välkommen till årets Konstrunda!

26 juni – 4 juli

Lör–sön 10–18, vardagar 12–18

Här kan du se kartan med alla medverkande konstnärer (pdf öppnas i nytt fönster) >>

Karta 2021 webb

 

Nu är det äntligen dags för den femtiotredje konstrundan!

På konsthallen ser du ett verk från 61 deltagande ÖSKG-medlemmar och kryssar för dina favoriter i konstrundans karta för att sedan ge dig ut i bygden och besöka konstnärernas utställningar i respektive verkstad eller ateljé. Bland våra medlemmar finns en bredd av tekniker och uttryck, något för alla besökare! Se här>>

Kartan hittar du under konstrundan i ett informationstält utanför konsthallen men även på turistbyråer, bibliotek, gallerier och mötesplatser runtom i Skåne. Utanför konsthallen finns även två tillfälliga toaletter samt parkeringsplatser för personer med funktionsnedsättning. Övrig parkering sker på anvisad plats vid äppelodlingen på andra sidan av infarten till Tjörnedalagården.

 

 

Lotteriet

Under konstrundan pågår konstlotteriet både på Tjörnedalagården och hemma hos konstnärerna. Du har möjlighet att vinna verk gjorda av ÖSKGs konstnärer. Vinsterna går att se presenterade på konsthallens Instagram-konto: @tjornedalakonsthall och här på vår hemsida >>

 

Café Borssén

På Tjörnedalagården går det att ta en fika hos Café Borssén och pausa på innergården inför vidare färd till konstnärernas ateljéer. Både konstnärerna och caféet håller samma öppettider som konsthallen.

 

Art Walk

Alldeles utanför konsthallen i Tjörnedala strövområde pågår årets Art Walk, ca. 2 km med verk av 14 konstnärer. Karta till den finns också i ett informationstält utanför konsthallen. Läs mer >>

 

Konstorientering för barn

Lagom till konstrundan har vi tagit fram en karta till Art Walk anpassad för barn och med möjlighet att stämpla vid varje hittat konstverk. Ett litet pris delas ut till alla barn som hittar alla 14 konstverk.

 

Covid-19

Vi iakttar fortsatt försiktighet med hänsyn till smittspridningen av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Detta innebär att vi tillåter ett begränsat antal besökare åt gången och reglerar flödet utanför och inne på konsthallen. Konstnärerna ansvarar för nödvändiga anpassningar i deras ateljéer.

 


 

liten banner

I appen hittar du senaste nytt om vår verksamhet, lista på alla konstrundans deltagare i bokstavsordning och karta med gps-funktion mm. 
Om du redan har appen så måste du ladda ner den på nytt för att innehållet ska uppdateras!

App Store >>
Google Play >>


 

 

  HUVUDSPONSOR

Spb-syd-Svart-gul-platta

 

SPONSORER

ÅBERGS TRÄDGÅRD & CAFE

KiviksMusteri webb


 

annonser